top of page
 vrijgezellenfeest workshop paaldansen

Vrijgezellenfeestjes & uitjes

Ben je opzoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest, (kinder)verjaardag of bedrijfsuitje? Of gewoon zin in een leuke uitje met vriend(in)en? Boek een workshop paaldansen. Tijdens deze workshops kun je lekker gek doen en jezelf uitleven op de paal. Dit wordt gegarandeerd een geweldige dag!

Bekijk hieronder een aantal van de mogelijkheden die wij bieden. Heb je iets anders in gedachten? Laat het ons weten. Alle workshops kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur.

Workshop Paaldansen voor beginners

Hebben jij en je vrienden en/of vriendinnen altijd al een keer willen paaldansen? Dan is deze workshop perfect voor jullie. Tijdens deze workshop leren jullie je eerste spins en shapes en leer je hoe je ondersteboven in de paal kunt hangen. Je zal versteld staan over wat iedereen al kan na een korte workshop!

Workshop Paaldans Choreo

Hebben jij en je vriend(inn)en zin in een sportieve dansworkshop? Dan kun je bij ons een choreografie leren. Tijdens deze workshop leer je verschillende makkelijke paaldans moves en een bij passende routine. Zo maak je in een workshop kennis met alle aspecten van het paaldansen. En het is echt heel leuk!

Workshop sportief paaldansen 

Deze workshop biedt een fantastische gelegenheid om je compleet bij uit te leven. In deze sportieve paaldansworkshop gaan jullie de basistechnieken voor jullie eerste paaldans-act leren. De instructrice zorgt voor een actieve workshop die plezier combineert met een work-out op jullie eigen gewenste niveau.

Workshop Sexy Paaldansen

Tijdens deze sexy workshop leer je de verleidingskunsten en de sexy paaldansmoves voor een verleidelijke show. Ontdek je vrouwelijkheid en sexyness en kom op een ludieke manier uit je comfortzone. Wil je helemaal in de sfeer komen neem dan accessoires als hoge hakken en kousen mee!

Bachelorette Party 

Met deze paaldans workshop organiseer je het ultieme vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Tijdens de workshop leren jullie je eerste paaldans moves. Als aflsuiting staat de aanstaande bruidegom of bruid letterlijk in de spotlight en geeft hij/ze een kort optreden.

Sexy Chair Duo Routine

Wil jij samen met je partner in crime de sexy diva in jezelf naar boven halen? Kies dan voor deze Chairdance workshop. Deze uitdagende en een beetje ondeugende, workshop is het ultieme recept voor een dag vol plezier en gezelligheid. De Duo routine is perfect voor een teamuitje of uitje met vriendinnen.

bottom of page