top of page
The Poleground Paaldansen in Groningen

Paaldansen voor Beginners

Deze workshop is speciaal voor beginners! Heb je geen ervaring en heb je altijd al een lesje paaldansen willen volgen? Dan is deze workshop precies wat jij zoekt. In 1 uur of 1,5 uur leren jullie je eerste spins rond de paal en hoe je ondersteboven in de paal kunt hangen. Je zal versteld staan over wat iedereen al kan na een korte workshop!

Sportief en Leuk!

Paaldansen is een hele diverse sport die op verschillende niveaus kan worden beoefend. Ook als je geen ervaring hebt zijn er tal van mogelijkheden.

 

 

Zitten in de paal in een Basic Pole Sit
Basic Pole Spins
Basic Pole Climb
Pole Sit Variations
Basic Pole Spins
Leer aan je benen hangen

Over de workshop

Dit is de meest populaire workshops binnen onze Paaldansstudio. De paaldans workshop voor beginners vereist geen sport ervaring. En is voor iedere groep en elk niveau een beleving op zich. Onze instructrices houden rekening met elk niveau en passen zich gemakkelijk aan waardoor iedereen kan deelnemen. Dit maakt de workshop heel geschikt voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, verjaardagsfeest of studentenvereniging. 

De workshop start met een korte introductie van de instructeur/instructrice. Als jullie allemaal zijn omgekleed gaan jullie kennis maken met deze prachtige sierlijke sport. Daarvoor beginnen we met een goeie warming up waarbij de nek, schouders en heupen helemaal los worden gedraaid.

 

Daarna volgen de eerste bewegingen rond de paal. We beginnen de workshop eigenlijk altijd met een aan toegankelijke spins rond de paal. Daarna volgen nog veel meer leuke en uitdagende tricks in de paal. De precieze inhoud van de workshop is grotendeels afhankelijk van de groep. 

Tot slot sluiten we de workshop af met de mogelijkheid om wat foto's en video's te maken. Dan kun je trots aan je vrienden en familie laten zien wat je hebt geleerd!

Reserveer een tijdslot

Hieronder kun je alvast een tijdslot reserveren. Na het reserveren zullen we contact met je opnemen om de details van de workshop in te vullen. Wil je graag meer weten of staat jouw gewenste tijdstip niet bij de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. In veel gevallen kunnen we iets voor jou regelen.

 

 


  • 1 uur 30 min

    Persoonlijke offerte

  • 1 uur

    Persoonlijke offerte

  • 2 uur

    Persoonlijke offerte
bottom of page