top of page

Acerca de

Algemene Voorwaarden

Welkom op onze website. Deze website met URL-adres www.thepoleground.nl is eigendom van The Poleground en wordt beheerd door The Poleground en door Van Dijk Movement & Performance. Als u doorgaat met het gebruiken van deze website, stemt u ermee in zich te houden aan en gebonden te zijn aan de volgende gebruiksvoorwaarden. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Als u onze website en/of diensten blijft gebruiken na dergelijke wijzigingen, wordt dit beschouwd als een bevestiging dat u deze wijzigingen accepteert.

Om de leesbaarheid van dit document te vergroten publiceert The Poleground een aantal ondersteunende documenten. Deze ondersteunende documenten moeten worden opgevat als services van The Poleground die uitsluitend zijn bedoeld als een verduidelijking van of een toelichting op de algemene voorwaarden. 

Privacy Policy

Website: Intellectueel eigendom & Gebruik

Deze website kan soms ook links bevatten naar andere websites die niet door The Poleground worden beheerd. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak en om u van meer informatie te voorzien. U erkent dat ze op eigen risico worden gebruikt. De aanwezigheid van een link naar een externe website betekent niet dat we deze website aanbevelen of onderschrijven. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die websites.

Op uw gebruik van deze website en elk geschil dat voortvloeit is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.

U mag de website alleen gebruiken voor rechtmatige doeleinden en op een wijze die in overeenstemming is met de aard en het doel van de website.

U vrijwaart ons van en tegen alle claims, rechtszaken, eisen, acties, aansprakelijkheden, kosten en uitgaven (inclusief juridische kosten en onkosten op basis van volledige schadevergoeding) die voortvloeien uit uw gebruik van de website.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies, schade, kosten of uitgaven, inclusief juridische kosten en uitgaven (direct of indirect) die u oploopt in verband met het gebruik van deze website.

Er wordt alles aan gedaan om de website soepel te laten werken. We nemen echter geen verantwoordelijkheid voor en zijn niet aansprakelijk voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.

Betalingen

Wanneer u uw betaalgegevens opgeeft en deze betaling op https://checkout.stripe.com/ bevestigt, bevestigt u tevens uw abonnement bij The Poleground. Bij de betaling bevestigt u (A) dat u de algemene voorwaarden hebt gelezen en (B) dat u op de hoogte bent dat u een overeenkomst aangaat met herhaaldelijk terugkerende kosten.


Als u uw abonnement bevestigt, geeft u The Poleground toestemming deze betaling en toekomstige betalingen in rekening te brengen in overeenstemming met de algemene voorwaarden. U gaat akkoord met de verzending van meldingen door stripe over afschrijvingen minstens 2 dagen voor de uitvoering van toekomstige afschrijvingen. 


Door uw IBAN op te geven voor een SEPA-incasso en deze betaling te bevestigen geeft u toestemming aan (A) The Poleground en Stripe, onze betaaldienstverlener en/of PPRO, een opdracht te sturen aan je bank om je rekening te debiteren en aan (B) uw bank uw rekening te debiteren conform aan de voorwaarden van het gekozen abonnement.


In dien u kiest om te betalen met IDEAL, geeft u (A) The Poleground en Stripe, onze betaaldienstverlener, en/of PPRO, de lokale dienstverlener van Stripe, toestemming om een opdracht naar je bank te verzenden om het bedrag van je rekening af te schrijven, en (B) geef je je bank toestemming om het bedrag van je rekening af te schrijven conform aan de voorwaarden van het kozen abonnement.


Indien u kiest om te betalen doormiddel van een creditcard, geeft u The Poleground toestemming deze betaling en toekomstige betalingen in rekening te brengen op je kaart in overeenstemming met de voorwaarden van het gekozen abonnement.

Wanneer de reeds gemaakte betaling worden gestorneerd worden de kosten die Stripe rekent aan ons op u verhaald, daarom rekenen wij € 8,50 per charge-back. 

Inschrijven & Deelnamen aan lessen

Inschrijf-en incassoformulieren dienen naar volledigheid ingevuld te worden. 

 

Met de (online) inschrijving en/of betaling voor een les gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden zoals hier geformuleerd. Bij het niet nakomen van de algemene voorwaarden kan The Poleground weigeren diensten te leveren aan de klant.

 

Bij deelname aan uw eerst (proef)les wordt uw email adres automatisch toegevoegd aan een mailinglijst waardoor u persoonlijk gerichte informatie ontvangt over onze diensten. Indien dit niet gewenst is kunt u zich afmelden voor deze mailinglist. In dien u aangeeft dat u niet geïnteresseerd bent in onze diensten vatten wij dit op als een afmelding voor deze mailinglist.


Deelname aan de les van The Poleground is geheel op eigen risico van de klant. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden geeft de klant aan op de hoogte te zijn van het eigen risico en dit te aanvaarden. The Poleground is niet aansprakelijk voor letsel/schade als gevolg van het volgen van een les.
De klant is zelf verantwoordelijk voor de juiste sportkleding. The Poleground zal de klant van tevoren op de hoogte stellen van geschikte kleding.


De klant dient op de afgesproken tijd omgekleed klaar te zijn. Is dit niet het geval, dan gaat de verloren tijd van de lestijd af.


Verlies of beschadigingen toegebracht aan eigendommen (roerende en onroerende goederen) van The Poleground en/of de eigenaar van de te gebruiken locatie door toedoen van een klant zullen ten alle tijden verhaald worden.


The Poleground zal er alles aan doen om de les volgens planning/afspraak door te laten gaan. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de les geen doorgang kan vinden, dan zal The Poleground vóór aanvang van les contact met de klant opnemen om deze op de hoogte te stellen van de annulering. In geval van annulering van een volledige cursus, vanwege te weinig deelnemers vindt restitutie van het reeds betaalde lesgeld plaats. In geval van overmacht-situaties zal overleg plaatsvinden over restitutie van (een deel van) het lesgeld.


The Poleground zorgt voor goede gekwalificeerde instructrices en indien vaste instructrice uitvalt, voor goede vervangers. Er is geen garantie altijd les te krijgen van de instructrice die op het rooster staat aangeven.


The Poleground behoudt zich het recht om klant(en) te weigeren, of de les stop te zetten, bij ongepast gedrag.


De klant stelt de instructrice voor aanvang van de les altijd op de hoogte van eventuele blessures zodat de fysieke belasting aangepast kan worden.


The Poleground behoudt zich het recht om roosters en lesuren te wijzigen. Leerlingen dienen rekening te houden met (het doorstromen naar) de verschillende lesniveaus, welke op verschillende dagen en tijden worden gegeven. The Poleground behoudt zich het recht om de reservering van een klant te weigeren wanneer het niveau van de klant niet aansluit op het niveau van de betreffende les.

The Poleground Store

Retourbeleid
 

Binnen 14 werkdagen na ontvangst kunt u de producten ruilen of retourneren zonder opgave van reden.

Als je je bestelling wilt ruilen of retourneren, staan we altijd klaar om je te helpen! Je kunt onze producten binnen 14 dagen ruilen of retourneren. In ruil voor het geretourneerde product krijg je een tegoedbon, een ander product of je geld terug.

Als u de bestelling wilt ruilen of retourneren, vragen wij u om ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op de hoogte te brengen.

Dit kunt u doen door een email te sturen naar contact@thepoleground.nl om te vertellen dat uw bestelling retour komt. Vermeld hierin waarom u wilt ruilen / retourneren en uw n.a.w. gegevens.

De producten dienen dan wel in originele staat aan ons geretourneerd te worden. Dit betekent: de producten mogen niet gebruikt zijn en dienen in originele verpakking te zitten. We accepteren een retour aanvraag wanneer deze voldoet aan de volgende voorwaarde:

- Alle kaartjes moeten nog aan het item zitten en het item moet in de originele verpakking geretourneerd worden.
- De items mogen geen zichtbare gebruikssporen vertonen.
- Op maatgemaakte en gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd. 

 

De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. The Poleground het bedrag van de artikelen binnen 10 werkdagen na ontvangst terug op uw rekening.

bottom of page