top of page
The Poleground - Websize (10).jpg

Onze lessen & workshops

Pole Conditioning

We noemen het ook wel eens pole conditioning: actieve lessen die bestaan uit een combinatie van fitness-, balans- en lenigheidsoefeningen. Daarnaast leer je iedere les  ook iets nieuws. Dit maakt het een les die je conditioneel sterker maakt, maar ook een flinke dosis zelfvertrouwen en nieuwe ervaringen geeft.

Paaldansen

Als je eenmaal de basis hebt geleerd kun je beginnen met het verkennen van de paaldanswereld. Je zult vele verschillende stijlen ontdekken. 

Hoe ontdek je welke paaldansstijl het beste past bij jou? Door lessen in verschillende stijlen en van verschillende docenten te volgen! Zo ontwikkel je jouw eigen stijl en vind je de vorm van paaldansen die het beste bij jou past. Check ons rooster voor ons volledig lesaanbod.

Rekken & Mobiliteit

Heb je altijd al een spagaat of de split willen kunnen doen? Of wil je meer flexibiliteit in je rug voor nog mooiere houdingen? Flexibiliteit en mobiliteit zijn essentieel voor het paaldansen op intermediate en advanced niveau. Onze stretching classes helpen jou om zo sierlijk en gracieus mogelijk te bewegen in de paal. 

Dans & Floorwork

Wij hebben een gevarieerd aanbod paaldans gerelateerde danslessen en workshops voor alle leeftijden, niveaus en ambities. 

The Poleground - Websize (5).jpg

De meest complete paaldansschool in Groningen 

The Poleground is op gericht vanuit onze passie voor de sport en onze ambitie om deze verder te ontwikkelen. De sport is zo veelzijdig dat we niet altijd alles in ons lesrooster kunnen verwerken. Mis je iets op ons rooster? Laat het ons weten. Zou je graag meer lessen willen voor shapes, spinning, flips, power moves, etc? Ook dan horen wij het graag. Alleen met jouw feedback kunnen wij onze studio verbeteren.

Ben je opzoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest, (kinder)verjaardag of bedrijfsuitje? Of gewoon zin in een leuke uitje met vriend(in)en? Boek een workshop paaldansen. Tijdens deze workshops kun je lekker gek doen en jezelf uitleven in de paal. Dit wordt gegarandeerd een geweldige dag!

bottom of page