top of page
Pole Dance Practice

Paalfitness is de leukste vorm van fitness die er is

Paaldansen wordt ook wel eens paalfitness genoemd. En dat is niet voor niets. Paaldansen is een combinatie van krachttraining en cardio en een complete workout voor het lichaam. ​En het leukste aan de paalsport is dat er oneindig veel is te leren. Paaldansen biedt je de mogelijkheid om jezelf continu uit te dagen en je grenzen te verleggen. Er zijn ontelbare power moves, shapes en spins die jou uitdagen om nog sterker te worden. Dit maakt paalfitness de leukste vorm van fitness die er is.

Pole Conditioning lessen zijn een must voor iedereen die sportief wilt paaldansen. Bekijk hieronder ons les aanbod. Of je nou wilt afvallen, sterker, fitter, leniger of zelfverzekerder wil worden. Wij hebben gegarandeerd een les die bij jou past.

Op dit moment bieden wij de volgende pole conditioning lessen aan:
 

Beginners cursus: Kracht & Basics

De Pole Fit lessen zijn paaldanslessen voor beginners met de nadruk op het ontwikkelen van kracht. Het zijn  actieve lessen die bestaan uit een combinatie van fitness-, balans- en lenigheidsoefeningen. Daarnaast is de les zo ingericht dat je iedere les iets nieuws leert. Dit maakt het een les die je conditioneel sterker maakt, maar ook een flinke dosis zelfvertrouwen en nieuwe ervaringen geeft.

In deze beginnerscursus leer je de basistechnieken van het paaldansen. Je begint elke les met een warming-up. Al bij de warming up ligt de focus op krachtopbouw, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. De paaldans specifieke warming up wordt gevolgd door een aantal spins in de paal. Je begint bij de eerste les al met een aantal makkelijke spins. Elke les leer je een nieuwe spin zodat je jouw paaldans skills iedere les verder uitbreidt.

Na de spins volgt een serie fitnessoefeningen. Een groot deel van deze krachtoefeningen vindt plaats in de paal. Naast de paalfitness oefeningen doe je ook oefeningen naast de paal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan planken, squats & lunges. Dit maakt een les een complete fitnesstraining waarbij je al je spieren traint. Door deze combinatie zul je sneller kracht opbouwen om ondersteboven aan de paal te hangen in de latere lessen.

Wil je graag in korte tijd je kracht, conditie, uithoudingsvermogen én zelfvertrouwen verbeteren? En ben je nieuwsgierig geworden naar deze originele en complete fitnesstraining? Neem dan contact op voor een proeftraining via de onderstaande knop.

Dit leer je tijdens het eerste halfjaar
Anchor 1

Pole Fit

Na je eerste paaldansles weet je meteen hoeveel kracht paaldansen vraagt. En je zult merken dat als de tricks moeilijker worden, deze vaak ook steeds meer kracht kosten. Het is daarom belangrijk dat je zowel aan je techniek als kracht blijft werken.

 

De Pole Fit lessen zijn paaldanslessen voor beginners met de nadruk op pole conditioning. Het zijn actieve lessen die bestaan uit een combinatie van fitness-, balans- en lenigheidsoefeningen. Daarnaast is de les zo ingericht dat je iedere les iets nieuws leert. Dit maakt het een les die je conditioneel sterker maakt, maar ook een flinke dosis zelfvertrouwen en nieuwe ervaringen geeft. De juist uitvoering en techniek staat hierbij centraal.  Dit zorgt ervoor dat je sneller vooruit gaat en minder kans hebt op blessures.


Tijdens de Pole Fit lessen gaan we er vanuit dat je de basis technieken van het paaldansen beheerst. In deze sportieve paaldansles gaan we aan de slag met het versterken van de spieren die nodig zijn om nieuwe uitdagende paaldans moves te leren. Terwijl je sterk wordt zullen we ook iedere week nieuwe paaldansmoves proberen. Daarnaast gaan we aan de slag met nieuwe spins en leer je combinaties van verschillende moves. En het leukste van alles: je leert je eerste power moves!

Binnenkort beschikbaar

The Poleground is op gericht vanuit onze passie voor de sport en onze ambitie om deze verder te ontwikkelen. De sport is zo veelzijdig dat we niet altijd alles in ons lesrooster kunnen verwerken. Mis je iets op ons rooster? Laat het ons weten. Zou je graag meer lessen willen voor shapes, spinning, flips, power moves, etc? Ook dan horen wij het graag. Alleen met jouw feedback kunnen wij ons studio verbeteren.

Dancer Legs

De meest complete paaldansschool
in Groningen 

bottom of page