top of page
IMG_20230219_150813_edited_edited.jpg

Proefles paaldansen

Proefles paaldansen. 

Wat leuk dat je paaldansen wilt proberen! Bij The Poleground laten we je graag kennismaken met deze geweldige sport. Voor nieuwe beginners hebben wij in September 2023 en Januari 2024 weer instroommomenten. 

 

Heb je wel al ervaring? Laat het ons hieronder weten. Wij nemen na jouw aanvraag contact met je op en kijken dan samen met jou welke les het beste bij jou past.

 

Wat moet je weten als je een proefles komt volgen?

Het volgen van een losse les kost €10,99. Als je lid wordt na het volgen van de proefles hoef je geen inschrijfgeld te betalen.

Daarnaast is het belangrijk dat je jouw kleding afstemt op de paaldansles. Bij voorkeur draag je een kort broek & aansluitende top (bij voorkeur zonder mouwen). 

Gebruik op de dag zelf en de dag voor de les of workshop geen body lotion of andere vettige crème op het lichaam. Door deze crèmes wordt de paal vettig en kun je niet blijven hangen.

Doe voor de les al je sieraden af! Door het dragen van ringen of armbanden kunnen de palen beschadigen of doe je jezelf pijn. Ook is het verstandig om tijdens de les je oorbellen uit te doen zodat je nergens aan kunt blijven hangen.

IMG_20230219_152635.jpg

Proefles aanvragen

Wil je een vriend(in) mee nemen?
bottom of page