Pole Dance Practice

Proefles paaldansen

Proefles paaldansen. 

Wat leuk dat je paaldansen wilt proberen! Bij The Poleground laten we je graag kennismaken met deze geweldige sport. Heb je nog nooit een paaldansles gevolgd? Maak je geen zorgen wij hebben verschillende paaldanslessen voor beginners. Heb je wel al ervaring? Laat het ons hieronder weten. Wij nemen na jouw aanvraag contact met je op en kijken dan samen met jou welke les het best bij jou past.

 

Wat moet je weten als je een proefles komt volgen?

Het volgen van een losse les kost normaal €10,99, maar om een proefles toegankelijker te maken kost een proefles maar €8,50. Als je lid wordt na het volgen van de proefles is deze les zelfs gratis! De kosten worden dan verrekend met het inschrijfgeld.

Daarnaast is het belangrijk dat je jouw kleding afstemt op de paaldansles. Bijvoorkeur draag je een kort broekje  & nauwsluitende top. 

Gebruik op de dag en de dag voor de les of workshop geen body lotion of andere vettige crème op het lichaam. Door deze crèmes wordt de paal vettig en kun je niet blijven hangen.

Doe voor de les al je sieraden af! Door het dragen van ringen of armbanden kunnen de palen beschadigen of doe je jezelf pijn. Ook is het verstandig om tijdens de les je oorbellen uit te doen zodat je nergens aan kunt blijven hangen.

Dancer Legs

Proefles aanvragen

Wil je een vriend(in) mee nemen?