top of page
IMG_20220925_153220 1.jpg

Paaldansen voor Beginners

Deze workshop is speciaal voor beginners! Heb je geen ervaring en heb je altijd al een lesje paaldansen willen volgen? Dan is deze workshop precies wat jij zoekt. In 1,5 uur leren jullie je eerste spins rond de paal en hoe je ondersteboven in de paal kunt hangen. Je zal versteld staan over wat iedereen al kan na een korte workshop!

Sportief en Leuk!

IMG_20220804_202840
IMG_20220925_153220 1

Over de workshop

Dit is de meest populaire workshops binnen onze Paaldansstudio. De paaldans workshop voor beginners vereist geen sport ervaring. En is voor iedere groep en elk niveau een beleving op zich. Onze instructrices houden rekening met elk niveau en passen zich gemakkelijk aan waardoor iedereen kan deelnemen. Dit maakt de workshop heel geschikt voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje, verjaardagsfeest of studentenvereniging. 

De workshop start met een korte introductie van de instructeur/instructrice. Als jullie allemaal zijn omgekleed gaan jullie kennis maken met deze prachtige sierlijke sport. Daarvoor beginnen we met een goeie warming up waarbij de heupen helemaal los worden gedraaid.

 

 

bottom of page