top of page

The Poleground Nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2024


Deze nieuwsbrief komt misschien als een verassing, want het is inmiddels al een behoorlijke tijd geleden dat wij een nieuwsbrief hebben verstuurd. Met de vele veranderingen van de laatste tijden, willen we deze gewoonte weer op pakken. Vanaf nu gaan we aan het begin van iedere maand weer een update met jullie delen.


We hebben besloten dat we de nieuwsbrief niet meer via de mail gaan sturen. Vanaf nu vind je alle nieuwsbrieven op onze website. Op deze manier is het makkelijker voor jullie om te bepalen hoeveel berichten jullie willen ontvangen. Alle informatie zal worden ingedeeld in categorieën en jullie kunnen zelf bepalen welke categorieën jullie willen volgen.


 

Het nieuws van deze maand

  • We hebben veel nieuwe leden.

  • We hebben twee nieuwe lessen en wijziging les tijden.

  • Verbetering communicatie naar en tussen leden

  • Aankomende wijzigingenVolle lessen!


Veel van onze oude leden zullen het al gemerkt hebben: de lessen zijn een stuk drukker. We hebben een hoop nieuwe leden doordat Calipso onverwachts geen paaldanslessen meer biedt. Hierdoor zijn de meeste lessen in eens helemaal vol.


We willen alle nieuwe leden welkom heten in onze studio en hopen dat iedereen zich bij ons thuis gaat voelen. Het is even zoeken en even wennen aan de drukte maar we zijn heel blij met de gezelligheid die ontstaat. Ook zijn we heel blij dat we nu de mogelijkheid hebben om onze lessen op de hogere niveaus verder uitbreiden.Nieuwe lessen van Julia en Isabelle


Door de toename van het aantal leden kunnen we nieuwe lessen aan bieden op hoger niveau. Dit betekent dat Julia weer een vaste les gaat geven. Daarnaast komt Isabelle ons team verreiken met een nieuw les op maandagavond.


Vanaf 6 mei geeft Isabelle een beginners 1 les die zich vooral richt op het maken van combinaties. De les start om 18:00 uur en is toegankelijk voor alle beginners.Vanaf 16 mei gaat Julia een Intermediate 2 les aanbieden op de donderdagavond om 20:30 uur. Deze les zal iets zwaarder en moeilijker zijn dan de intermediate les op woensdag.


Door deze nieuwe les moeten we de huidige lessen op donderdagavond een half uur verschuiven. De beginners 1 & 2 les zal voortaan plaats vinden om 18.30 uur en de Basics 2 les om 19.30 uur.Communicatie via de website

Nu het leden aantal groeit merken we dat we behoeften hebben aan nieuwe communicatie middelen. Daarom hebben we op de website verschillende chat groepen aangemaakt voor onze leden. In deze groepen zullen we informatie delen met betrekking tot de lessen en de studio.


We hebben verschillende groepen gemaakt voor de verschillende niveaus en lessen zodat jullie alleen berichten ontvangen die relevantie zijn. Hierbij kun je denken aan wijzigingen in de specifieke les of vragenlijsten die ons helpen om rekening te houden met jullie wensen.


Op termijn willen we ook de les inhoud in de groepen delen zodat jullie ook thuis kunnen oefenen. We zouden het leuk vinden als de groepen ook door jullie worden gebruikt om jullie progressie of andere leuke paaldans gerelateerde nieuwtjes te delen.Wat jullie verder nog kunnen verwachten

We zijn continu bezig met het verbeteren van onze studio en de achterliggende processen. Op dit moment gebruiken we een reserveringssysteem dat werkt met betalingen per 4 weken. Omdat we merken dat dit voor veel mensen problemen oplevert zijn de afgelopen maanden opzoek gegaan naar een nieuwe betaalmethode. Deze zomer zullen we overstappen naar een maandelijkse incasso via de bank. Met uitzondering van de betaalmethode zal er in het reserveringsysteem niets voor jullie veranderen. Hierover volgt meer informatie als het zo ver is.


Daarnaast zijn we al een tijdje bezig met ideeën om ons rooster verder uit te breiden. We hebben een aantal lessen in gedachten die we willen toe voegen aan het rooster. Helaas duurt het op zetten van nieuwe lessen altijd een tijdje en moeten we met veel factoren rekening houden. We hopen dat we snel meer kunnen vertellen over de uitbreidingen van het rooster.


 

Leuk om te weten

Iedere maand hebben we op de laatste vrijdag van de maand een Pole Jam. Tijdens de Pole Jam kun je gratis komen trainen en socializen.


Voor de liefhebbers van dans hebben we in juni twee workshops gepland. Op zaterdag 8 juni hebben we een Heels workshop en een Twerk workshop voor 20 euro per stuk. Als je aan beide deelneemt betaal je maar 35 euro in totaal.88 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page